11.07.2019 в 16:40

Висока кухня для діабетика з Євгеном Клопотенко

Корпорація «Артеріум», кулінарний експерт Євген Клопотенко та рекламна агенція «Mokco» створили меню страв для людей із діабетом у межах проекту першої Онлайн-школи Doitnow.

Комментарии 1639

Діагноз діабет посідає 2-ге місце в списку найбільш поширених хвороб. А крім списку «заборонені продукти» поціновувач високої кухні з цим захворюванням нічого не знайде в мережі. Але Євген Клопотенко знає: «Діабет — не заборона на смачну їжу». І тепер це доведено.



Корпорація «Артеріум» та рекламна агенція «Mokco» розпочали підготовку меню високої кухні. Автором перших 9 діабетичних страв став український кулінарний експерт, шеф-кухар, телеведучий та засновник соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood» Євген Клопотенко.



Тепер, на сайті Онлайн-школи Doitnow є не лише статті, тест на схильність до хвороби, вебінари та відеокурси від лікарів, а й особливий розділ із рецептами для кулінарів-діабетиків. Сніданки, м'ясо, риба, супи та навіть національні вареники — кожен із цих безпечних рецептів тепер у вільному доступі для користувачів Doitnow. Ідея від кулінарного експерта + схвалення рецепту від лікарів та дієтологів – гарантують смак, безпеку та користь страви.



Адже мета Онлайн-школи: дати людям із діабетом зрозуміти, що їхній діагноз — це не суцільна заборона, а новий спосіб життя, яке може бути повноцінним. Тому ми продовжуватимемо роботу та наповнюватимемо сайт і надалі, аби досягти цієї мети.

За матеріалами прес-релізу

Обсудить с другими читателями:
Погода