Бар, затоплений біля міста Смеген на західному узбережжі Швеції, укомплектований стійкою, барними стільцями, неоновими вивісками, холодильниками для пива та кранами.
Для тих, хто цікавиться, як пінту можна налити під воду, щоб вона миттєво не розлилася в протоці Скагеррак – крани лише для показу, а пиво подають у пляшках, які зберігають у холодильнику.
Туристи, які бажають надіти своє спорядження для підводного плавання, зможуть зануритися на чотири метри та відчути це на собі протягом тижня, а також інші наземні атракціони Смогена, включаючи ресторани морепродуктів і рибний аукціон.
Хоча підводний водопій може здатися трохи святковою новинкою, за цією кампанією є потенційно рятівне повідомлення. Згідно з даними за 2011-2020 роки, у більш ніж половині випадків смертельних випадків на човнах жертви мають алкоголь у крові.
Генрік Бистрем, менеджер із комунікацій Carlsberg Sweden, сказав: «Як провідна пивоварня та дистриб’ютор алкогольних напоїв, ми несемо відповідальність за те, як споживаються наші напої. Наші амбіції щодо підводного бару полягають у тому, щоб він був важливим нагадуванням про те, щоб утриматися від алкоголю на морі, а натомість вибрати альтернативу без алкоголю».
Для тих, хто цікавиться, як пінту можна налити під воду, щоб вона миттєво не розлилася в протоці Скагеррак – крани лише для показу, а пиво подають у пляшках, які зберігають у холодильнику.
Туристи, які бажають надіти своє спорядження для підводного плавання, зможуть зануритися на чотири метри та відчути це на собі протягом тижня, а також інші наземні атракціони Смогена, включаючи ресторани морепродуктів і рибний аукціон.
Хоча підводний водопій може здатися трохи святковою новинкою, за цією кампанією є потенційно рятівне повідомлення. Згідно з даними за 2011-2020 роки, у більш ніж половині випадків смертельних випадків на човнах жертви мають алкоголь у крові.
Генрік Бистрем, менеджер із комунікацій Carlsberg Sweden, сказав: «Як провідна пивоварня та дистриб’ютор алкогольних напоїв, ми несемо відповідальність за те, як споживаються наші напої. Наші амбіції щодо підводного бару полягають у тому, щоб він був важливим нагадуванням про те, щоб утриматися від алкоголю на морі, а натомість вибрати альтернативу без алкоголю».