Молочна компанія «Галичина» розширює асортимент продукції безлактозною лінійкою

Молочна компанія «Галичина» врахувала потреби споживачів з лактозною непереносимістю та розширила асортимент ТМ «Галичина» безлактозною лінійкою. Серед нових продуктів: безлактозні питний та густий йогурти без цукру та вперше на українському ринку з’явиться безлактозне пастеризоване молоко.

Комментарии 1568

«Компанія отримувала запити від лояльних споживачів щодо потреб безлактозної продукції.  Тож ми пішли назустріч і випустили безлактозні питний 2,2% та густий 3% йогурти без цукру, безлактозне пастеризоване молоко 2,5%. Зокрема, вперше на українському ринку молочних продуктів з’явиться  пастеризоване безлактозне молоко. До цього часу на ринку було представлене лише ультрапастеризоване молоко, – розповідає директорка з маркетингу молочної компанії «Галичина» Оксана Андрушків. – Безлактозну продукцію виготовлятимуть із молока найвищої якості, яке ми отримуємо з фермерських господарств».

Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. За допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність або нестача лактази, цей фермент просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор.

Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» не більше 0,01%. 

За матеріалами прес-релізу

Обсудить с другими читателями:
Погода
Effie