«Наша пивоварня виробляє квас вже 46 років. Минулого року ми поліпшили рецептуру, а також для зручності споживачів додали новий формат пакування – пластикові пляшки, ємністю 1 літр. – розповідає СЕО «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Цього року сезон квасу розпочали саме із ПЕТ-пляшок. У перший день розлили понад 15 тисяч літрів. Одразу з виробничої лінії напій відправиться в роздрібні точки продажу по всіх регіонах України. Це означає – що вже на травневі свята українці зможуть придбати натуральний уманський квас у своїх містах».
Наразі «Квас уманський традиційний» - це натуральний пастеризований та нефільтрований квас живого бродіння. Його готують із житнього солоду, води, цукру та спеціальної раси дріжджів. Відтак напій має виражений смак хлібної скоринки та приємний кисло-солодкий присмак.
Це сезонний напій, який випускається з квітня по жовтень у двох форматах:
Кеги ємністю 50 л (термін придатності 20 діб з дати розливу);
ПЕТ-пляшки ємністю 1 л (термін придатності 60 діб з дати розливу).
Наразі «Квас уманський традиційний» - це натуральний пастеризований та нефільтрований квас живого бродіння. Його готують із житнього солоду, води, цукру та спеціальної раси дріжджів. Відтак напій має виражений смак хлібної скоринки та приємний кисло-солодкий присмак.
Це сезонний напій, який випускається з квітня по жовтень у двох форматах:
Кеги ємністю 50 л (термін придатності 20 діб з дати розливу);
ПЕТ-пляшки ємністю 1 л (термін придатності 60 діб з дати розливу).
ЗА матеріалами прес-релізу