На пивоварні «Уманьпиво» стартував сезон квасу

Пивоварня «Уманьпиво» розпочала сезон розливу «Уманського традиційного квасу». Напередодні, 28 квітня, там випустили першу партію продукту.

Комментарии 851
«Наша пивоварня виробляє квас вже 46 років. Минулого року ми поліпшили рецептуру, а також для зручності споживачів додали новий формат пакування – пластикові пляшки, ємністю 1 літр. – розповідає СЕО «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Цього року сезон квасу розпочали саме із ПЕТ-пляшок. У перший день розлили понад 15 тисяч літрів. Одразу з виробничої лінії напій відправиться в роздрібні точки продажу по всіх регіонах України. Це означає – що вже на травневі свята українці зможуть придбати натуральний уманський квас у своїх містах».

Наразі «Квас уманський традиційний» - це натуральний пастеризований та нефільтрований квас живого бродіння. Його готують із житнього солоду, води, цукру та спеціальної раси дріжджів. Відтак напій має виражений смак хлібної скоринки та приємний кисло-солодкий присмак.

Це сезонний напій, який випускається з квітня по жовтень у двох форматах:

Кеги ємністю 50 л (термін придатності 20 діб з дати розливу);
ПЕТ-пляшки ємністю 1 л (термін придатності 60 діб з дати розливу).
ЗА матеріалами прес-релізу
Обсудить с другими читателями:
Погода