Vega Milk Soya смакуватиме споживачам, які дотримуються принципів здорового харчування та здорового способу життя. Основа для напою – соєві боби – це на 100% рослинний протеїн, ми використовуємо сою тільки і виключно без ГМО. Боби для рослинного молока компанія закуповує у Західній Європі, оскільки такої високої якості сировини в Україні просто не можливо знайти. Окрім цього, основні переваги продукту Vega Milk Soya: не містить глютену, лактози та доданого цукру.
Традиційно соя – найкраща основа для приготування кавових напоїв. Завдяки великій кількості рослинного протеїну легко отримати високу та щільну пінку в улюбленому капучіно або лате. Окрім приготування кави, ситуації споживання продукту дуже різноманітні: на соєвому молоці виходять чудові сніданки (каша, гранола, омлет), традиційні справи (в тому числі – супи) та екзотичні рецепти. На соєвому молоці замішують тісто для випікання та заправляють пасту. Зустріти соєве молоко можна в арсеналі поварів в усіх куточках світу.
Соєве молоко можна пити і як самостійний продукт.
Vega Milk Soya з грудня 2021 р. представлений на українському та вже відвантажується компанією на зовнішні ринки. Рослинне молоко розливається в упаковку Тертра-Пак об’ємом 0,95 л. Дизайн упаковки витримано в загальній стилістиці бренду Vega Milk. Колір, що виробники обрали для сої, – ніжний зелений, що підкреслює екологічність та натуральність продукту.
«Вся лінійка Vega Milk смакуватиме гурманам, вегетаріанцям, новаторам, прихильникам здорового способу життя, споживачам, які дотримуються принципів правильного харчування, або людям з непереносимістю лактози, – розповідає Тетяна Попова, менеджер бренду Vega Milk. – Соя є класичним смаком рослинного молока, дуже популярного у світі, і яке, ми сподіваємося, буде до смаку українському споживачеві. Ми – перша вітчизняна компанія, яка запропонувала українцям соєве рослинне молоко, до того ж, за доступною ціною. Раніше на українському ринку були присутні лише іноземні виробники цього напою за значно вищою ціною».
За матеріалами прес-релізу